Administratie, e-mail, computerbestanden & foto’s

Administratie

De administratie bijhouden. Niet iedereen vindt het even leuk of is er goed in. Toch zullen betalingen gedaan moeten worden om schulden (of erger: huisuitzetting) te voorkomen. Heb je al betalingsachterstanden, wacht dan niet te lang met het inschakelen van hulp. 

Je hoeft je nooit te schamen om hulp van een professional in te roepen. Professionals hebben allemaal een geheimhoudingsplicht. 

Als we aan de slag gaan met je administratie, doen we dat aan de hand van een stappenplan. Uiteraard wordt alles besproken en toegelicht op het moment van het intakegesprek. We gaan samen aan de slag, ik stel de juiste vragen en help je als je het lastig vindt om een keuze te maken. Daarna zul je, als dat lukt, zelf verder gaan. Je zult zien dat het je heel veel rust gaat geven als je overzicht hebt en kunt houden over je financiën.

Wil je liever alles uit handen geven?
Maak dan gebruik van mijn administratie opstartservice. (klik hieronder)

E-mail

E-mail is een van de snelste manieren van communicatie. En een van de belangrijkste om niet in te verzuipen. Voor je het weet, zit je mailbox vol met nieuwsbrieven, korte berichtjes, heen en weer mailtjes om een afspraak te maken met iemand, of juist belangrijke zaken en facturen. Lukt het je niet om overzicht te houden in je e-mailbox? Laat mij je helpen. 

We gaan samen een systeem opzetten wat voor jou werkt, zodat je terug kunt vinden wat je nodig hebt en je inbox elke dag leeg is. 

Computerbestanden

Onze computers hebben tegenwoordig héél veel opslagruimte en dus bewaren we vaak alles. Uitzoeken en weggooien is veel werk en zolang de computer niet aangeeft dat hij vol is, past er nog meer bij. Maar hoeveel van die bestanden heb je écht nodig? Hoeveel versies van dat ene document moet je bewaren? Zijn er nog andere manieren om toch bij de informatie te kunnen die in die bestanden staat? 

Dit geldt natuurlijk vooral voor zakelijke computers, maar net zo goed voor privécomputers.

Foto's

Foto’s uitzoeken is een enórme klus. Helemaal in het digitale tijdperk waar we nu in leven. Vroeger brachten we een fotorolletje weg en moesten we 4 dagen wachten op de foto’s. Nu, zoveel jaren later, schiet je er 800 tijdens een weekje vakantie en die 800 moeten allemaal bewaard blijven. Of komen op de digitale stapel “ooit nog uitzoeken”.  

 

Herkenbaar? 😉 Je bent niet de enige. Iedereen maakt foto’s met de mobiel. Het aantal foto’s op de computer loopt in een supersnel tempo op. 

Ik help je graag met het uitzoeken van je foto’s en het opzetten van een systeem waarin je alles weer terug kunt vinden.

Contactformulier

Heb je vragen? Vul hieronder het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.