Les mémoires

Bijzondere herinneringen digitaal bewerkt tot een product naar keuze.

Hoe werkt het?

Als professional organizer kom ik met mijn klanten de mooiste herinneringen tegen. Brieven van oma, kaarten, foto’s, vaak dingen met emotionele waarde. Onvervangbaar. Ze zijn door de jaren heen beland in een doos op zolder. Wel met het idee om ze te bewaren, maar nog steeds in een doos.

Veel herinneringen vervagen uiteindelijk. Niet alleen in je hoofd, maar ook op papier. Geschreven brieven zijn op den duur niet meer leesbaar.

Zonde! 

Daarom bied ik vanaf nu digitale bewerking van persoonlijke herinneringen aan. 

Ik heb de dienst “Les mémoires” genoemd, gewoon, omdat het zo mooi klinkt.

Op deze manier is het mogelijk om je meest speciale herinneringen een plek te geven in huis, zonder dat ze heel veel ruimte in beslag nemen.

 

Neem contact op voor een kennismaking
Tijdens het eerste telefonische kennismakingsgesprek, bespreken we wat je graag zou willen laten maken, of dat uberhaupt mogelijk is en wat de kosten zullen zijn. Een wederzijdse klik is belangrijk.
1
Voorbereidingen
Je ontvangt een vragenlijst of we maken een afspraak voor een uitgebreider intakegesprek, zodat ik wat meer te weten kom over de achtergrond en hoe het resultaat eruit moet komen te zien. We maken afspraken over de aanlevering van foto's, kaarten, brieven die ik nodig heb voor het eindproduct.
2
Maak een afspraak
Ik ga aan de slag en je krijgt bericht van me wanneer ik een tussentijdse oplevering doe. Tijdens deze afspraak krijg je de kans om aanpassingen door te geven. Met de link naar mijn online agenda kun je zelf de volgende afspraken inplannen.
3
Oplevering
Als het product aangepast en klaar is, presenteer ik het resultaat. Eventueel verzorg ik de afdruk van de creatie. Na afronding van de opdracht vernietig ik het materiaal.
4

Wil je graag een offerte?

Neem dan snel contact met me op!

Op werkdagen reageer ik binnen 24 uur.

Liever eerst even overleggen? Appen mag ook

(Visited 114 times, 1 visits today)
Naar boven