Spullen opruimen

Spullen… iedereen heeft ze. De een wat meer dan de ander.

Vaak komen ze overal vandaan. In de meeste gevallen koop je ze zelf, in andere gevallen krijg je ze van anderen, bijvoorbeeld van een overleden dierbare. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, totdat je het overzicht verliest, vaak dingen kwijt raakt en niet meer ziet waar je moet beginnen met opruimen.

Als je niet meer ziet waar je moet beginnen met opruimen, is de kans groot dat je er helemaal niet meer aan begint. Maar, als je niet begint, wordt het ook niet beter. Je bent beland in de bekende vicieuze cirkel. 

Als professional organizer ben ik er om je te helpen.

Wat de reden of de oorzaak van de hoeveelheid spullen ook is, dat maakt voor mij niet uit. 

Samen gaan we aan de slag om het overzicht terug te brengen in huis. Dat doen we aan de hand van een 5 stappenplan, wat we helemaal afstemmen op jouw spullen en situatie.

Wees niet bang: ik kom je niet vertellen dat je 75% van je spullen weg moet doen, dat is niet aan mij. Je bepaalt zelf wat er met je spullen gebeurt.

Ik kan me heel goed voorstellen dat het zetten van een stap om verandering aan te brengen in gewoontes heel erg moeilijk is. Dat heeft ook tijd nodig, maar ik help je er graag bij.

Hier kun je meer lezen over mijn werkwijze. Deze zal ik verder toelichten tijdens het intakegesprek.

Organizing en interieuradvies; een unieke, maar logische combinatie

Als je dan uiteindelijk klaar bent met het uitzoeken en opruimen van spullen, kan het zomaar zijn dat je ook toe bent aan (een paar) andere meubels. bijvoorbeeld een grotere (of juist kleinere) kast. Eentje met deurtjes, of juist niet. Dat hangt helemaal af van de spullen die je (over) hebt en de ruimte waar het om gaat.

Als eerste professional organizer met interieurstyling achtergrond kan ik je daar goed over adviseren.

Zo komen de spullen die je met veel zorg een plek hebt gegeven, beter tot hun recht. Ook zou het kunnen dat ik je adviseer over de beste indeling voor de kamer. Misschien staat de bank wel beter als je hem een kwartslag draait, om maar een voorbeeld te noemen. Natuurlijk kan ik je ook helpen bij het kiezen van kleuren, mocht je toe zijn aan iets helemaal anders. Met de juiste kleuren kun je veel sfeer creëren. Het hoeft echt geen bonte kermis te worden. 

Ik garandeer je dat het makkelijker is om je huis opgeruimd te houden als het totaalplaatje klopt en het ook qua kleuren, meubels etc. helemaal naar je zin is. 

Ik neem in mijn opruimsessies ook altijd interieurtips mee en andersom.  
Wil je wat uitgebreider interieuradvies? Vraag dan naar het mix & match pakket. Daarin gaan we dieper in op je wensen.

Ben je er klaar voor om samen aan de slag te gaan?

Neem dan contact met me op door hieronder het formulier in te vullen.