Werkwijze

Ordners

1-op-1 coaching

Nadat je contact met me hebt opgenomen, maken we een afspraak voor het intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats aan huis en is gratis* en vrijblijvend. Als we het traject samen aangaan, is een wederzijdse klik belangrijk. We bespreken wat er gedaan moet worden, hoe we dat gaan doen en stellen doelen vast. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat we samen spullen gaan opruimen of de administratie gaan opschonen.

Goed om te weten, is dat ik een geheimhoudingsplicht heb. Alles wat we bespreken of wat ik onder ogen krijg, blijft tussen ons.

*Het intakegesprek aan huis is gratis binnen een straal van 30 km rondom Epse. 

Na het intakegesprek stel ik een offerte op met een plan van aanpak. 

Na akkoord bespreken we wanneer we samen aan de slag gaan.

Praktische sessies duren 2 of 3 uur per keer, dat hangt van jouw vraag af. Belangrijk om te weten, is dat ik als professional organizer niets te zeggen heb over jouw spullen. Je beslist altijd zelf over wat er mee moet gebeuren. Ook ben jij degene die het werktempo bepaalt.

Tijdens deze sessie(s) kijken we naar wat er goed gaat en wat er beter kan. Waar liggen jouw uitdagingen en wat kan ik doen zodat je zelf weer de controle krijgt? Na afloop ontvang je alle tips die ik heb gegeven via de mail.  

Wanneer we het doel bereikt hebben, ronden we het traject af.
Tijdens onze laatste werkafspraak bespreken we hoe je het resultaat het beste kunt behouden. 
Ook bespreken we of je nog nazorg wilt en in welke vorm je dat zou willen. Ik zal na ongeveer 4 weken contact opnemen om te informeren hoe het gaat.

Het tarief voor coaching bedraagt €65,- per uur.
Tijdens de intake maken we samen een inschatting van het benodigde aantal uren. 

Quick scan

Heb je (nog) geen behoefte aan coaching, maar wil je eerst zelf aan de slag? Heb je even een zetje nodig om in de actiemodus te komen of weet je gewoon nog niet waar je moet beginnen? Dan kan een quick scan je op weg helpen.

Ik kom dan max. 1 uur bij je langs en geef direct tips en adviezen. Na afloop werk ik alles voor je uit, zodat je gericht aan de slag kunt.

Heb je daarna alsnog hulp nodig, dan weet je me te vinden! 

Deze quick scan van 1 uur kost €75,-. 

Indien gewenst kan de quick scan ook telefonisch of via Skype plaatsvinden.

Genoemde bedragen zijn inclusief reiskosten tot 30 km vanaf Epse. 

Daarna wordt € 0,19 per km gerekend. 

De route wordt berekend met Google Maps.

Mijn diensten zijn vrijgesteld van btw.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Vul dan hieronder het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier